Samen voor een schoner Arnhem.

Eddy van Asselt -

De Siza-vestiging aan de Meester P.S. Gebrandysingel ruimt samen met hun cliënten het zwerfafval op in de openbare ruimte op enkele locaties in de wijk Rijkerswoerd. Het ruimen van zwerfafval doen ze, op geheel vrijwillige basis, om Arnhem schoner te maken. Dit willen we graag ondersteunen en stimuleren.  Vaarkamp heeft de Siza kunnen helpen door nieuwe vuilprikkers te leveren. De hulpmiddelen waarmee ze dit afval opprikten waren verouderd. Na een evaluatie met de Siza is besloten om ze ook van nieuwe veiligheidshesjes te voorzien, zodat ze veilig over straat kunnen en ze goed zichtbaar zijn. 

Wij zijn momenteel als aannemer in opdracht van de gemeente Arnhem verantwoordelijk voor het op beeldniveau houden van het zwerfafval in de wijk Rijkerswoerd. We zijn dan ook enorm blij met het initiatief van de Siza om op enkele locaties wekelijks het zwerfafval op ruimen.

Heeft u ook een leuk initiatief waarmee de kwaliteit openbare ruimte verbetert en u zou ook wel ondersteuning kunnen gebruiken? Neem dan gerust eens contact op met Vaarkamp, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit mag via de mail naar info@vaarkamp.nl en telefonisch kan u ons op bereiken op het nummer 0318 - 62 31 11.