Opdrachtgever
Landal GreenParks

Aanleg Adventure Golf Landal Mont Royal

Opnieuw mochten we voor Landal GreenParks een Adventure Golf aanleggen in Duitsland. Het is de vierde baan voor Landal waarvan twee in Duitsland.

De Adventure Golf

De Adventure Golf heeft twaalf banen met evenzoveel hindernissen in hout, steen of staal. De banen zijn voorzien van kunstgras en worden omlijst met dikformaat klinkers. Paden met een Cortenstalen randopsluiting zijn voorzien van granietgruis. Beplanting krijgt de gelegenheid om uit te groeien tot mooie borders doordat de steenachtige bodem is vervangen door teelaarde.

Diverse werkzaamheden

Er waren meer werkzaamheden dan alleen het aanleggen van de golfbaan. Op diverse plaatsen hebben we accenten in hout aangebracht. Een vlonder bij de receptie, drie zogenoemde boombanken, pergola’s en drie banken voor een adembenemend uitzicht over het Moezeldal.

Sfeervol project

Het park Mont Royal ligt bij Kröv in de deelstaat Rijnland-Palts, zo’n 350 kilometer van Ede. Het was een erg mooi project wat mede veroorzaakt werd door de Duitse sferen en de heuvelachtige landschap rond de Moezel. Het is volgens Landal een ‘koninklijke schoonheid, hoog tussen de wijnvelden’. Dat kunnen we bevestigen!

Plannen voor een Adventure Golf? Bel ons eens, wij hebben de slag te pakken.


Meer weten over dit project?

Bel of mail Erik Bel: 06 82 01 19 65