Opdrachtgever
Landal Rabbit Hill
Uitvoering
2019

Aanleg parkeerplaats Landal Rabbit Hill

Bij Landal Rabbit Hill is de ‘rabbit hill’ verdwenen die een markante plaats had bij de ingang. De konijnheuvel heeft plaatsgemaakt voor extra parkeerplaatsen om de pieken van het aantal parkerende bezoekers op te vangen.

Links van het terrein zijn extra parkeerplaatsen aangelegd tegen de bosrand. Het hoogteverschil is overbrugd met keerwanden.

Bij de receptie betreft het een uitbreiding van de bestaande parkeerplaats. Om het de nieuwe gedeelte goed aan te laten sluiten bestaat de nieuwe parkeergelegenheid ook uit asfalt. Vanaf de receptie legden we een voetpad aan.

Voor het afvoeren van regenwater adviseerden we het watermanagementsysteem Rockflow. Het doel om het regenwater niet af te voeren naar het riool maar te infiltreren in de omgeving konden we met dit systeem realiseren.

De nieuwe groenstroken rond de parkeervakken zijn ingezaaid met gras.


Meer weten over dit project?

Neem contact op met Erik Bel: 0318 62 31 11