Opdrachtgever
Insula Dei
Uitvoering
april 2017

Aanpassen achteringang Stellen Enk

Insula Dei ligt op het prachtige landgoed Rennen Enk aan de Velperweg. Bewoners van het appartementencomplex Stellen Enk ontbrak het bij de achteringang aan een goede zitgelegenheid en vormde het lukraak parkeren een probleem.

Met de aanleg van terrassen, vakbeplanting en aanpassingen van het asfalt creëerden we er scheiding tussen bewoners en leveranciers. De beukenhagen en beplanting geven niet alleen sfeer maar zorgen op den duur ook voor meer privacy op het terras.

Tegelijk met dit werk is elders op het terrein een tuin gerenoveerd met nieuwe aanplant in vorm van vaste beplanting, coniferen en bomen. Een deel van de bestrating sluit aan bij de sfeer van het voormalige kloosterverzorgingshuis ernaast.


Meer weten over dit project?

Neem contact op met Erik Bel: 0318 62 31 11