Opdrachtgever
Nijha
Uitvoering
2019

Aanpassen speelplaatsen Gemeente Barneveld

Voor Nijha uit Lochem voerden we in Barneveld grond-, straat- en plantwerk uit rond sport- en speelplekken. Drie locaties aan de Begoniastraat, Brummelkamperweg en Churchillstraat kregen conform het plan 'ruimte voor spelen' van de Gemeente Barneveld een nieuwe inrichting. De speelplek aan de Mr. Troelstralaan is volledig nieuw aangelegd.

Werkzaamheden

Met de grond die vrijkwam creëerden we hoogteverschillen met kleine heuvels. We legden straatwerk of paadjes met halfverharding aan en plaatsten verschillende betonnen objecten als spelelement. Op een aantal speelplaatsen werden groenwerkzaamheden uitgevoerd zoals plantwerk en inzaaien van gras. Een aantal speeltoestellen die geschikt waren voor hergebruik werden opnieuw geplaatst.

Aanbesteding

Gemeente Barneveld richt van 2017-2021 de speelplekken opnieuw in waarbij de bewoners uit de buurt inspraak hebben. Door middel van een aanbesteding zijn een aantal partijen geselecteerd die de speelplekken gaan opknappen waaronder Nijha. Nijha is leverancier en maker van speeltoestellen.

De sport- en speelplekken moeten volgens de gemeente een uitdagende en gevarieerde inrichting bieden. De vier die wij mochten uitvoeren voldoen daar zeker aan.


Meer weten over dit project?

Bel of mail Erik Bel: 06 82 01 19 65