Opdrachtgever
's Heerenloo Zorggroep
Uitvoering
2020

Eerste bergingen Bedum na raamcontract

Zorgaanbieder ’s Heerenloo is met ons een raamcontract aangegaan voor het landelijk leveren en plaatsen van een ‘standaard’ nieuw te bouwen berging. Standaard voldoet een berging aan bepaalde normen wat betreft materiaal en indeling. Voldoet dit niet aan de wensen en behoeften van de betreffende locatie dan kan de opdrachtgever hiervan afwijken. Naar aanleiding van dit raamcontract plaatsten we de eerste berging in Bedum (Groningen) en deze was allesbehalve standaard.

In stijl van de nieuwbouw

In de wijk Ter Laan in Bedum wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren bij elkaar. In deze wijk plaatsten we bergingen waarbij de keuze is gemaakt om dezelfde houten wanden van Dumowood te gebruiken als die van de nieuwbouwwoningen.

De vijf bergingen wijken dus af van de standaardnorm en voerden we uit naar wens van de gebruikers: van hetzelfde hout en in dezelfde stijl als de nieuwbouw. Een logische keus van de opdrachtgever. De vijf bergingen koppelden we in een blok van drie, waarbij de middelste is geïsoleerd, en een blok van twee.

Bergingen Noordwijk

Naast het werk in Bedum plaatsten we ook bergingen - volgens de standaardnorm - op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Een uitgestrekt park aan de rand van Noordwijk.


Meer weten over dit project?

Bel of mail Jaco Bel: 06 82 01 19 62