Opdrachtgever
Gemeente Putten
Uitvoering
Oktober 2017 - December 2018

In uitvoering: Groenrenovatie begraafplaats Schootmanshof

Hier vindt u actuele informatie over de uitvoering van groenrenovaties op begraafplaats Schootmanshof. Vragen kunt u stellen aan de gastheer ter plaatse, of een bericht sturen naar: projecten@vaarkamp.nl.

Algemene informatie

Fasering en planning – de werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd, verdeeld over 5 deelgebieden. Ter plaatse staan projectborden waarop de fasering is te zien. Van elke fase is te zien op welk deelgebied we werken. Ook staat hier de planning en het inrichtingsplan op.

Begrafenissen – tijdens begrafenissen zullen onze medewerkers de begraafplaats ruim van tevoren verlaten en het werkgebied netjes achterlaten.

Overlast en oriëntatie – wij begrijpen dat u de werkzaamheden op de begraafplaats als hinderlijk kunt ervaren. Om dit te beperken zet Vaarkamp een gastheer in. De gastheer is altijd bereikbaar voor vragen, u kunt hem bereiken op 06 820 119 53.

Uitvoering werkzaamheden

22 november 2017 - Praktijkopdrachten leerlingen De Meerwaarde

Voor het plantwerk op het project ‘groenrenovatie  begraafplaats Schootmanshof’ in Putten is het initiatief genomen om dat in samenwerking te doen met De Meerwaarde uit Barneveld. Leerlingen voeren een deel van het plantwerk uit voor het project. In plaats van de praktijkopdrachten op school doen ze, onder begeleiding, een aantal dagdelen praktijkervaring op met groenwerkzaamheden. Vaarkamp wil ze deze kans bieden om zo de nieuwe instroom van groenmedewerkers in de toekomst te stimuleren

09 oktober 2017 – Werkzaamheden van start

De komende twee weken zullen we de aanwezige beplanting in de deelgebieden A+, B en C verwijderen en afvoeren. Vervolgens zullen we de beplantingsvakken gereed maken voor nieuwe aanplant.

15 november 2017 - Verwijderen beplanting

Het rooien van de beplanting is klaar. De plantvakken maken we klaar voor de nieuwe beplanting die we vanaf volgende week maandag 20 november gaan planten.


Meer weten over dit project?

Neem contact op met Erik Bel: 0318 62 31 11