Bomen zijn beeldbepalend. De juiste boomverzorging is dan ook essentieel. Een goede start, gecontroleerde groei, duurzaam onderhoud en – de laatste zorg – verantwoorde verwijdering: een gespecialiseerd boomverzorger voert dit op het juiste moment en de juiste manier uit.

European Tree Technicians (ETT) en European Tree Workers (ETW), eigen materieel en aandacht voor kennis en vakmanschap maken ons de aangewezen boomspecialist in de regio Ede. In het bijzonder op het gebied van aanleg en beheer van openbaar groen. Wij ontfermen ons over de complete boomverzorging en ander bijkomend groenonderhoud aan uw buitenruimte.

Onze specialisaties

Een leven lang boomverzorging

Aanplanten, verzorgen, snoeien, opkronen, verplanten, kappen, vellen, stobbefrezen: boomonderhoud kent vele vormen. Een boom heeft een heel leven lang zorg nodig om de gezondheid, levensduur en uitstraling te behouden.

Al bij het aanplanten is bijvoorbeeld bemesting van het plantgat wenselijk om te zorgen dat de bomen goed wortelen. Goede nazorg voorkomt vroegtijdig afsterven van bomen door ziekten, plagen of droogte. En ook snoeien en vellen dient op de juiste manier te gebeuren, niet ten minste in verband met de boomveiligheidscontrole. Boomverzorging is dan ook een vak dat gespecialiseerde boomverzorgers behoeft.

Onze boomspecialisten ontfermen zich over alle nodige werkzaamheden aan de bomen. Compleet van A tot Z, met de juiste methode op het juiste moment. Zo houden wij het terrein mooi en veilig en ontzorgen wij u volledig.

Vaarkamp boomverzorging en boomonderhoud in regio Ede

 

Boomonderhoud van Vaarkamp

ETT & ETW boomspecialisten

Een correcte en verantwoorde behandeling van de bomen op uw terrein is voor ons belangrijk. Daarom hebben wij gecertificeerde European Tree Technicians (ETT) en European Tree Workers (ETW) in dienst. Deze vakbekwame boomspecialisten hebben alle nodige kennis en ervaring op zak om bomen altijd van de juiste verzorging te voorzien.

Bovendien hebben wij klimmers in dienst die in staat zijn klimmend te vellen en snel werken. Dankzij deze expertise zijn wij specialisten in boomverzorging op moeilijk bereikbare plaatsen en kwetsbare of risicovolle locaties (recreatieterreinen, bungalowparken, woonwijken e.d.).

Hoe gaan onze boomverzorgers te werk?

Eigen materiaal voor boomonderhoud

Ook hebben wij het benodigde materieel in huis. Zo beschikken wij over een Jensen-snipperaar (snippercombinatie, met snipperkar aan de fronthef of snipperbox aan de achterhef), twee hoogwerkers (12 en 20 meter) en motorzagen voor snoeien en vellen. Omdat wij dit in eigen beheer hebben kunnen wij u nog beter van dienst zijn, in elke situatie.

Versnipperaar met machinist huren voor boomverzorging en boomonderhoud

Huur een versnipperaar

Het is mogelijk een versnipperaar te huren voor een losse opdracht. Kies voor de snippercombinatie of de variant zonder snipperkar. Er komt altijd een ervaren machinist mee. Ontdek de mogelijkheden via onderstaande knop.

Snipperaarverhuur