Werken bij

Vaarkamp is in 1946 opgericht. We hebben vanaf de oprichting een goede naam opgebouwd en het werk van onze medewerkers heeft daar in belangrijke mate aan bijgedragen. Op de pagina over Vaarkamp lees je er meer over.

Binnen ons bedrijf kun je werken binnen de verschillende specialisaties als medewerker groen, civiel, machinist of monteur. Volg je daarnaast nog een opleiding? Dan is werken en leren bij ons geen probleem. Als je meer verdieping wil in een bepaalde functie is het mogelijk om daar een opleiding voor te volgen.

Momenteel is er een vacature voor de functie van 

Monteur

We beschikken over een eigen werkplaats waar we machines onderhouden, keuren, repareren. Het gevoel voor techniek vragen we vanwege de diversiteit van machines die we hebben. Jij draagt bij aan oplossingen op basis van inzicht of ervaring bij onder andere storingen, constructies en andere aanpassingen. Mede dankzij jou beschikken we daarom over een goed werkend machinepark.

Een van de volgende eigenschappen zijn op jouw van toepassing

Wij bieden je

Neem bij vragen contact op, bel (0318) 623 111 en vraag naar Erik Jacobs. 

Andere vactures
We komen graag ook in contact met kandidaten voor de functies:

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie voor het werk in het groen, infra of de werkplaats via onderstaande link. Als je liever eerst wat meer informatie wilt, neem dan contact met ons op en vraag naar Erik Jacobs.

Solliciteren

Denk je dat jouw kennis en ervaring meerwaarde toevoegt aan Vaarkamp? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet via het sollicitatieformulier. Stuur ons je motivatie met CV en wij nemen contact met je op.

solliciteren