Aanleg en onderhoud bedrijfsterreinen

De juiste combinatie van beplanting en bestrating creëert een functioneel bedrijfsterrein. Het draagt bij aan een veilige, prettige omgeving voor u en uw medewerkers en bezoekers. Is de bedrijfstuin al aangelegd maar ontbreekt het aan goed onderhoud? Wilt u het bedrijfsterrein aanpassen? Bel ons voor een afspraak.

Groenaanleg

Wij ontzorgen u volledig. Van het ontwerp tot aanleg en het onderhouden van uw bedrijfstuin van alle groene en grijze elementen op uw bedrijfsterrein.

Met kennis van zaken adviseren we representatieve duurzame en onderhoudsvriendelijke beplanting. Rekening houdend met de plaatselijke bodemgesteldheid en waterhuishouding.

Door de juiste keuze van beplanting en frequent onderhoud scheppen we een veilige en prettig omgeving. Het is er plezierig werken en verwelkomt de bezoekers.

 

Bestrating en waterhuishouding

De basis van uw bedrijfsterrein is een goede infrastructuur. Functioneel, overzichtelijk en met voldoende parkeerruimte.

Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van verhardingen en overige elementen.

De juiste bestrating en het toepassen van de juiste elementen zijn van belang om een duidelijke en veilige omgeving te realiseren.

Bijzondere vraagstukken gaan we niet uit de weg. Veiligheid, duidelijkheid en routing zijn belangrijke zaken. Maar ook de hemelwaterafvoer wordt daarbij niet vergeten.

 

Verhuur en techniek

Naast de reguliere werkzaamheden staan we ook voor u klaar bij calamiteiten. Denk aan waterproblematiek en stormschade door of aan bomen.

Wij beschikken over ervaren mensen en machines om dit snel te verhelpen. Zo voorkomen we ongelukken.

 

Korte lijnen en één contactpersoon

Door de korte lijn met één contactpersoon voor bedrijven zijn we maar een telefoontje bij u vandaan. Wat u wensen ook zijn, wij maken ze waar. Met even praktische als inventieve oplossingen.

Er is maar één buitenruimte, en één specialist die u alle zorgen uit handen kan nemen.