De basis leggen voor kwaliteit

Grond- en straatwerk is in ons bedrijf onmisbaar bij veel werken. We hebben daarom een uitgebreid machinepark met de juiste capaciteit voor elk werk. Ons motto is daarbij: de juiste machine op de juiste plaats.

Wij zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van onverharde en halfverharde paden en wegen zoals zand- en leemgrindwegen in het buitengebied zoals natuurgebieden. Het aanleggen van riolering en bestrating is vakwerk weten wij uit ervaring. Variërend van de aanleg van wegen, paden en trottoirs tot en met de aanleg van de verhardingsstructuur van tuinen, parken en bedrijfsterreinen kunt u rekenen op ons specialisme. Daarmee leggen wij voor u de basis voor kwaliteit.


Diensten civiel & water

De diensten voeren we uit binnen onze specialisatie civiel en water. Klik op een dienst voor meer informatie.


Compleet van A tot Z

Onze opdrachtgevers de zorg uit handen te nemen, dat is het doel van Vaarkamp. Een project uitvoeren waar nauwelijks omkijken naar is door de opdrachtgever. Van begin tot eind: korte lijnen, snel schakelen en een oplevering naar tevredenheid van de opdrachtgever. Er is maar één buitenruimte. En één specialist die u alle zorgen uit handen kan nemen. Compleet van weg tot water, van bos tot berm en van tuin tot terrein.


Meer weten over onze dienstverlening?

Maak een afspraak Bel: 0318 62 31 11