Opdrachtgever
Landal De Lommerbergen

Adventure golf met drakenthema

De Adventure golf die we aanlegden bij Landal De Lommerbergen heeft als thema 'de draak' meegekregen. Bij voorbaat al een spannend werk. Ook bij dit park maakte een oude midgetgolfbaan plaats voor een nieuwe.

Het sprookjesthema met onder andere De Gelaarsde Kat maakte plaats voor het thema 'de draak'. Een adventuregolf bestaat voornamelijk uit hindernissen van natuurlijke oorsprong. Voor dit thema gebruikten we naast hout en steen verschillende sculpturen om het thema 'de draak' te benadrukken. De randen van de baan zijn uitgevoerd in beton en bodem bestaat verschillende soorten kunstgras met een variabele hoogte en kleuren van de vezels.

Verschillende kunstwerken van draken sieren het parcours en ook eieren die op uitbarsten staan. Bijzonder is het drakeneiland met de ruïne. Speciale licht- en geluidseffecten versterken ’s avonds de banen om de sfeer te benadrukken.

De Adventure golf is aangelegd in het plaatsje Reuver, gelegen aan de Maas in het noorden van Limburg. Landal De Lommerbergen is met 500 accommodaties een van de grotere Landal-parken.


Meer weten over onze dienstverlening?

Maak een afspraak Bel: 0318 62 31 11