Hagen maken scheiding in de buitenruimte en zorgen voor een strak geheel en mooi aangezicht. Een goede knipbeurt markeert dan ook duidelijke grenzen. Als het niet om een enkele heg in een tuin maar om een groot aantal gemeentelijke hagen knippen gaat, is een zekere expertise vereist.

Specialist in hagen knippen

Ons materieel is volledig toegerust voor het snel en efficiënt knippen van (gemeentelijke) hagen. In het buitengebied en in een stedelijke omgeving. Werk wordt machinaal of met de hand uitgevoerd, altijd met een strak resultaat. Heeft u geen doorsnee acer campestre op uw terrein staan, maar een bijzondere loofgang met een historische waarde? Laat dit geen belemmering zijn, want ook met het knippen van zulke hagen hebben wij aantoonbare ervaring.

Bekijk al onze projecten

Hagen knippen of afzetten?

Ons motto is: de juiste machine op de juiste plaats. Hoe wij de haag inkorten – of dat nu is door het knippen of afzetten van de haag – hangt dus maar net af van wat er op het moment nodig is. Voor elke techniek beschikken wij over de benodigde kennis, ervaring en materialen.

Hagen mulchen

In het bijzonder maken wij gebruik van de techniek mulchen. Door groenafval direct te versnipperen en als bodembedekking te gebruiken, is het afvoeren hiervan bijna niet meer nodig. Bovendien dient het maaisel als meststof en schuilgelegenheid voor fauna, wat deze techniek een duurzaam karakter geeft.

Hoge efficientie en weinig overlast

Met onze werkwijze zorgen wij voor een snel en efficiënt proces met zo min mogelijk overlast. De opdracht wordt in korte tijd afgerond en ook het verkeer ondervindt weinig hinder aan de werkzaamheden. Dankzij gebruik van een flexibele, lichtgewicht kraan is er nagenoeg geen sprake van insporing.

Onderhoud op moeilijk bereikbare plekken en kwetsbare, risicovolle locaties is voor ons bovendien geen enkel probleem. Hoge hagen, lage hagen of smalle ruimten: wij kunnen er mee uit de voeten.

Hoe wij hagen knippen

Interesse in hagen laten knippen?

Wanneer een haag knippen nodig is, hangt af van de situatie. Sommige haagsoorten groeien sneller dan anderen en ook de locatie speelt een rol. Ook de prijs van een haag laten knippen verschilt per project. Op basis van uw terrein en situatie kunnen wij een plan op maat voor het onderhoud van uw hagen opstellen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Wij komen graag langs voor een demo en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Neem contact op