Versnipperaar in combinatie met snipperkar

Na het uitvoeren van boomonderhoud of het vellen van een boom blijft er houtafval over. Voor makkelijk transport en verwerking is het nodig deze stukken stam en takken te versnipperen, ook wel hakselen genoemd. Dat vraagt om een versnipperaar.

Hiervoor bieden wij onze houtversnipperaar te huur aan, inclusief machinist. Ideaal als u een hakselaar zoekt om snoeiafval te verwerken, zeker bij dikke stukken hout of takken van een groot aantal bomen.

Onze specialisaties 

Onze houtversnipperaar

Bij de meeste vormen van boomverzorging werken wij met een snippercombinatie van Jensen. Deze boom- en takkenversnipperaar wordt in de fronthef van een trekker geplaatst en blaast snippers via een buis in de snipperkar. De Jensen-houtversnipperaar is daarnaast voorzien van een aanhanger voor het direct afvoeren van snippers.

Ook beschikken wij over een compacte snipperbox, welke in de hef van een trekker is te hangen. Hierdoor hebben wij versnipperaars voor iedere soort opdracht, ongeacht of er groot of klein snoeiafval aan te pas komt.

Snipperaarverhuur met machinist

De Jensen-versnipperaar die wij te huur hebben, is beschikbaar als complete snippercombinatie of als snipperaar zonder kar. Er komt altijd een ervaren machinist mee om de opdracht uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Maak direct een afspraak

Alleen hakselaarverhuur of totaalonderhoud?

U kunt een versnipperaar voor hout en takken los huren, of ons voor compleet grond- en groenonderhoud inschakelen. Onze boomverzorgers (ETT & ETW) gebruiken de juiste methode op het juiste moment voor een mooi én veilig terrein. Ook op moeilijk bereikbare, kwetsbare en risicovolle locaties. Eén buitenruimte, één specialist.


Meer weten?

Bel of mail Gert-Jan Bel: 06 82 01 19 64