Proefdraaien bij De Rozerie

Andries van Steenbergen -

Bij De Rozelaar in Barneveld staan ze voor kwalitatief goede zorg voor mensen met een beperking. Ze ondersteunen de bewoners en de deelnemers van de dagbesteding om hun talenten te benutten.

Lunchroom, brasserie en bakkerij

Een van deze plaatsen waar ze dit doen is De Rozerie, een lunchroom, brasserie en bakkerij ineen, midden in Barneveld. De Rozerie was al een bekende locatie in de Langstraat maar nu is het verhuisd naar nummer 15, twee panden verder. Een grote en ruimtelijke locatie met veel daglicht.

Proefdraaien voor de opening.

Vaarkamp was uitgenodigd om vóór de officiële opening te komen zodat het personeel kon proefdraaien. Met een groep van 25 personen bezochten we de nieuwe locatie. Na kennismaking werden de bestellingen opgenomen en konden we even later genieten van de heerlijkste gerechten. Mooi opgemaakt, keurig geserveerd.

Na het eten kregen we een korte rondleiding door de zaak. De prachtige inrichting en voorzieningen maakte alleen maar meer indruk. We beloonden de harde werkers met een volleybal of badhanddoek van Vaarkamp.

Officiële opening

Op zaterdag 9 september gaat de De Rozerie officieel open. En of Vaarkamp De Rozerie zou aanbevelen? Jazeker! Voor een kop koffie of een complete lunch, het zal er beslist goed toeven zijn.